Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

OCTOBER FAVORITES



                        OCTOBER FAVORITES

BEAUTY

VASELINE ORIGINAL : Αποτελεί ένα πολυχρηστικό προϊόν . Θυμάμαι έντονα να το χρησιμοποιούμε στο σπίτι από τότε που ήμουν πολύ μικρή . Ήταν πάντα η λύση για όλα τα προβλήματα, όπως σκασμένα χείλη ή ξερές φτέρνες και αγκώνες. Εγώ τελευταία, όμως, ανακάλυψα και άλλη μία χρήση του ,που την εφαρμόζω κάθε φόρα που θέλω να κάνω κάτι ιδιαίτερο στο μακιγιάζ μου. Το χρησιμοποιώ σαν highlighter σε μαγουλάκια, μύτη και άνω χείλος . Δίνει μια φυσική λάμψη με μεγάλη διάρκεια. Είναι ένα οικονομικό προϊόν, οπότε σαν συστήνω να το δοκιμάσετε.


WET N WILD (PALETTE EYE SHADOW) : Κάθε φθινόπωρο αναζητώ μια παλέτα με γήινα χρώματα που θα με βοηθάει να δημιουργώ ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ . Η συγκεκριμένη παλέτα ματιών έχει τρία χρώματα . Μία ροζ σκιά  που είναι κατάλληλη για όλο το μάτι, μία ανοιχτή καφέ-μωβ με σιμερ που την βάζω στο καπάκι και μία πιο σκούρα καφέ με σίμερ κατάλληλη για την γωνία . Αναμιγνύονται πάρα πολύ εύκολα μεταξύ τους και η διάρκεια τους είναι μεγάλη. Μια οικονομική , αλλά ποιοτική επιλογή.


BEAUTY LOOP LIPSTICK : Αρχικά το κραγιόν μυρίζει βανίλια, δεύτερον έχει απίστευτη συσκευασία και τρίτον έχει μοναδικό χρώμα ,κατάλληλο για φθινόπωρο και χειμώνα . Είναι το πιο ωραίο ματ lipstick που έχω δοκιμάσει τελευταία. Μπορείτε να το βρείτε στο cherry box ,και απ όσο γνωρίζω υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις. Με μια μόνο στρώση μου δίνει το αποτέλεσμα που χρειάζομαι και επίσης δεν χρειάζεται απαραίτητα  περίγραμμα. Έχει πολύ εύκολη εφαρμογή, φεύγει ομοιόμορφα και δεν ξεραίνει τα χείλη.


BODY DESSERTS (BODY SCRUB- TROPICAL MIX) : Αποτελεί ένα απολεπιστικό σώματος για σμίλευση με άρωμα από εξωτικά φρούτα. Η συσκευασία θυμίζει γλυκό , η όψη του μοιάζει με γρανίτα φράουλα , αλλά δεν τρώγεται . Αυτό που κάνει είναι να αφήνει βελούδινο , απαλό και ενυδατωμένο το δέρμα. Έχει λεπτούς κόκκους και εγώ το εφαρμόζω δυο φορές την εβδομάδα στο σώμα μου. Θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω και κάποιο shower gel και κρέμα σώματος αυτής της σειράς.



FASHION

ΤΣΑΝΤΑ (ZARA) : Πρώτο fashion αγαπημένο κομμάτι είναι η τσάντα που αγόρασα πριν 2-3 βδομάδες από τα zara στο Σύνταγμα. Είναι μικρή μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες στο κούμπωμα και στην αλυσίδα. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, συνδυάζεται με τα πάντα και σίγουρα θα αγοράσω άλλη μία.


ΤΣΟΚΕΡ : Έψαχνα να βρω ένα τσόκερ , απλό ,χωρίς πέτρες ή κάτι άλλο . Σχολώντας από την δουλειά , πέρασα από την έκθεση που γινόταν εκείνη την περίοδο στο μετρό του Συντάγματος. Είχε μικροπωλητές με χειροποίητα πράγματα και εκεί ανακάλυψα ένα πολύ όμορφο τσόκερ με τον κύκλο της ζωής. Μου αρέσει πολύ αυτό το σύμβολο , το έχω και σε βραχιόλι , και εννοείται πως το πήρα αμέσως.


MOVIES, SERIES , BOOKS

SULLY :  Είναι μια αληθινή ιστορία που έγινε ταινία με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Τομ Χανκς και σκηνοθέτη τον Κλιντ Ιστγουντ. Ένα δίδυμο εγγύηση για την αξία τησ ταινίας . Η ιστορία έχει ως εξής .
Είναι ένας αεροπόρος , ο Sally , ο οποίος έγινε ήρωας στην χώρα του , γιατί προσγείωσε το κατεστραμμένο αεροπλάνο του σε έναν ποταμό σώζοντας πολλούς επιβάτες . Μου άρεσε αυτή η ταινία , γιατί είχε πολλά μηνύματα ,διλλήματα και συγκινήσεις . Σας την προτείνω .


STRANGER THINGS : Με αυτήν την σειρά είχαν κολλήσει όλοι μου οι γνωστοί και οι φίλοι και όχι άδικα. Είδα τον πρώτο κύκλο μέσα σε 2 μέρες . Από το πρώτο επεισόδιο σε βάζει σε αγωνία για το τι συμβαίνει στο δεύτερο και μετά στο τρίτο … Η σειρά ξεκινάει με μια παρέα τεσσάρων μικρών παιδιών που το ένα από αυτά εξαφανίζεται και ψάχνουν όλοι να τον βρουν. Όταν οι φίλοι του αποφασίσουν να ψάξουν και αυτοί , συναντούν διάφορα περίεργα πράγματα όπως και ένα κοριτσάκι τελείως  διαφορετικό από τα άλλα . Η σειρά αυτή είναι η απόλυτη πώρωση. 


ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ( ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ) : Αποτελεί ένα ανάλαφρο βιβλίο , με μια υπόθεση που σου δημιουργεί ερωτηματικά πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις . Συγκεκριμένα η ηρωίδα του βιβλίου είναι μορφωμένη , καταξιωμένη στην δουλειά της αλλά ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ και αυτό της δημιουργεί πολλά προβλήματα στην ζωή της .  Βλέπει τις κολλητές της να παντρεύονται , να δημιουργούν οικογένειες , ενώ αυτή όχι. Μόλις λαμβάνει το τελευταίο προσκλητήριο  γάμου της τελευταίας ανύπαντρης φίλης της, αρχίζουν οι ανατροπές και ξετυλίγεται μια ιστορία ψεμάτων  και απογοητεύσεων.





FACEBOOK...  FOLLOW ME!!!
INSTAGRAM... FOLLOW ME!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου